«

»

WK Voetbal 2014 Special

BraziliëDe tegenstanders van het Nederlands elftal zijn bekend. Nederland zal het in de poulefase opnemen tegen regerend Europees en Wereldkampioen Spanje, het goed combinerende Chili en het taaie Australië. Het had slechter gekund maar het zal zeker geen makkie worden. Speciaal voor het WK voetbal van 2014 in Brazilië heeft Voetbalboeken.net een special geschreven.

Lees alles over het WK voetbal 2014

Het WK 2014 zal van start gaan op 12 juni met de openingswedstrijd tussen Brazilië en Kroatië. Nederland zal een dag later haar eerste groepswedstrijd spelen.

Wat kun je vinden op de special die we in hebben gericht op onze site? Veel informatie!

  • De weg die alle landen hebben afgelegd om het WK te bereiken. Alle eindstanden van groepsfase’s van alle continenten en de uitslagen van de play-off wedstrijden van de WK Kwalificatie 2014 hebben we op een rij gezet
  • Het volledige WK 2014 speelschema met de indeling van alle groepen, de speeldata en Nederlandse tijden van de groepsfase, het schema voor de knock-out fase met eveneens alle speeldata en tijden.
  • Een overzicht van alle 12 stadions waarin gespeeld zal worden op het WK. We geven daarbij informatie over de bouw van het stadion, de stad waar het gevestigd is en de capaciteit en het bouwjaar.
  • Wie de grote favorieten voor het WK 2014 zijn en welke landen gezien worden als outsiders.
  • Allerlei weetjes op een rij over het WK. Hoe heet de bal? Wat is de slogan van het WK? Hoe heet de mascotte?  En veel meer!

Bekijk hier alle info over het WK voetbal 2014!

Wie denk jij dat het WK voetbal 2014 wint? Bekijk hier de grootste favorieten.

WK Voetbal 2014 Special , 8.4 out of 10 based on 8 ratings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *