Disclaimer voor Voetbalboeken.net

Voetbalboeken.net, hierna te noemen Voetbalboeken.net, verleent u hierbij toegang tot Voetbalboeken.net en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen.
Voetbalboeken.net behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Voetbalboeken.net spant zich in om de inhoud van Voetbalboeken.net zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op Voetbalboeken.net aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Voetbalboeken.net.
Voor op Voetbalboeken.net opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Voetbalboeken.net nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Voetbalboeken.net.
Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Voetbalboeken.net, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *