↑ Terug naar WK Voetbal 2018

Kaarten WK 2018

Nederlands Elftal supportersNet als elk toernooi zal het een strijd worden om kaarten te verkrijgen voor het WK voetbal van 2018 in Rusland. Het WK zal plaatsvinden van 14 juni t/m 15 juli. Tickets voor de wedstrijden zijn verkrijgbaar via één officieel kanaal: de FIFA. Mocht het niet gelukt zijn om via deze kanalen een kaartje te bemachtigen voor een wedstrijd, dan kunnen kaarten gekocht worden bij een marktplaats. Lees hier alles over de kaartverkoop voor het WK 2018.

 

Tickets via de FIFA

Kaarten voor het WK van 2018 kunnen in eerste instantie via de officiële site van de FIFA besteld worden. In verschillende fases is het mogelijk om je te registeren voor de kaartverkoop van de wedstrijden. De FIFA werkt volgens een registratiesysteem, waarbij je je in kunt schrijven voor de verschillende wedstrijden die je bij wilt wonen. Mochten zich meer mensen inschrijven dan de beschikbare kaarten dan wordt er geloot en moet je hopen dat je bij de gelukkigen hoort. Meer informatie over de tickets vind je hier, waar je je ook kunt registeren en inschrijven op WK kaarten.

Prijzen kaarten WK 2018

De prijzen voor de kaartjes zijn opgedeeld in 4 categorieën. Inwoners van Rusland kopen kaarten in de goedkoopste vierde categorie en zij kunnen al kaartjes kopen vanaf zo’n 20 euro. Voor overige landen gelden categorie 1 t/m 3. Een kaartje voor een groepswedstrijd begint vanaf een prijs van 105 USD (ongeveer € 95). De duurste tickets zijn die voor de finale, wanneer je een kaartje zou kopen in categorie 1: 1100 USD (ongeveer € 985).

Prijzen kaarten WK 2018 in Rusland

Kaarten via de onofficiële kanalen

Mocht het niet gelukt zijn om via de officiële kanalen een kaartje te kopen voor het Wereldkampioenschap voetbal, dan is het mogelijk kaarten te kopen bij een ticket marktplaats. Voorkom daarbij teleurstelling en ga in zee met een betrouwbare partij. Een voorbeeld van een betrouwbare marktplaats is Viagogo, die traditioneel veel kaarten in de verkoop heeft voor EK’s en WK’s.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *